Ιβιτς: «Αυτό το Κύπελλο σημαίνει πολλά για μένα»

Ιβιτς: «Αυτό το Κύπελλο σημαίνει πολλά για μένα»

Πρώτο κύπελλο με την πρώτη χρονιά στον πάγκο

Συγκινημένος ο Βλάνταν Ιβιτς καθώς στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατέκτησε και τον πρώτο του τίτλο δήλωσε μετά τον τελικό:

“Είναι τα πρώτα λεπτά μετά την μεγάλη επιτυχία και σίγουρα είμαι συγκινημένος. Σημαίνει πάρα πολλά, ευχαριστώ τα παιδιά. Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, ήταν ένα ματς να μην κάνεις λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχα πάντα στο μυαλό μου μια ενδεχόμενη παράταση και ίσως χρειαζόταν να βάλω παίκτες με φρέσκα πόδια μέσα στο ματς. Όλα καλά. Τώρα να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πήραν το Κύπελλο σήμερα”.

Σε πελάγη ευτυχίας, ο σκόρερ του νικητήριου γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε, δήλωσε: «Είναι κάτι το όποιο είχα ονειρευτεί. Δεν κοίταξα αν είμαι οφσάιντ ή όχι και το αν μπήκε μέσα ή όχι. Έτρεξα αμέσως στον κόσμο. Το είχα ονειρευτεί. Το ξαναλέω. Επίσης το είχα πει στους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα, αυτή η πόλη, το άξιζε και με το παραπάνω έναν τίτλο. Αυτός ο ΠΑΟΚ, που είχε τόσα χρόνια να πάρει τίτλο. Σήμερα παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και όσον αφορά στον κόουτς, απλά μου είπε να μπω και να παίξω συγκεντρωμένα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter