Ινδία:Πιλότοι είπαν ψέματα πως ξεμένουν από καύσιμα

Ινδία:Πιλότοι είπαν ψέματα πως ξεμένουν από καύσιμα

Στην Ινδία, πιλότοι τριών αεροσκαφών είπαν ψέματα στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι ξεμένουν από καύσιμα, ώστε να τους δοθεί προτεραιότητα για να προσγειωθούν σε αεροδρόμιο.

Το πρακτορείο Bloomberg, μεταδίδει πως όλα ξεκίνησαν στις 30 Νοεμβρίου, όταν πιλότοι μιας πτήσης της IndiGo υποστήριξαν ότι δεν έχουν καύσιμα, ώστε να τους επιτραπεί να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Καλκούτα, προσπερνώντας πάνω από έξι αεροσκάφη που ήταν σε αναμονή για προσγείωση.

Πιλότοι αεροσκάφους της Air India Ltd., που προηγείτο στη σειρά εκείνου της Indigo, άκουσαν τη συνομιλία με τους ελεγκτές και επικαλέστηκαν επίσης πως ξεμένουν από καύσιμα, ενώ το ίδιο παράδειγμα ακολούθησε και ένα ακόμη αεροπλάνο της SpiceJet Ltd.

Η Πολιτική Αεροπορία της χώρας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και διαπίστωσε ότι κανένα από τα αεροσκάφη δεν κινδύνευε στην πραγματικότητα να ξεμείνει από καύσιμα. Αντιθέτως, όλα τους είχαν αρκετά καύσιμα για να πετάξουν σε άλλο αεροδρόμιο και να δοκιμάσουν να κάνουν τουλάχιστον δύο προσγειώσεις ή για να ίπτανται πάνω από την Καλκούτα για μισή ώρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter