Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ιράκ: Ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο για τους τραυματίες στη Μοσούλη

Οι άμαχοι και οι στρατιώτες που τραυματίζονται κατά τις επιχειρήσεις των στρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ, προκειμένου ν' ανακαταλάβουν την πόλη της Μοσούλης, βρίσκουν περίθαλψη σε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πρώτη γραμμή των πολεμικών συγκρούσεων.

Το νοσοκομείο μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που υπάρχουν για όλα τα είδη των πολεμικών τραυμάτων, ενώ περιλαμβάνει αίθουσα εξυπηρέτησης έκτακτων περιστατικών, μονάδες εντατικής θεραπείας, αλλά και πλήρως εφοδιασμένο φαρμακείο. Η αναφερόμενη μονάδα συγκροτήθηκε από αμερικανική φιλανθρωπική οργάνωση ( Samaritan's Purse).

Το νοσοκομείο οργανώθηκε μετά τα Χριστούγεννα σε περιοχή της ερήμου, που βρίσκεται κοντά στην πρώτη γραμμή των πολεμικών συγκρούσεων στα ανατολικά της Μοσούλης.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.