Ιράν: Συντριβή τουρκικού ιδιωτικού αεροσκάφους – 11 νεκροί

Ιράν: Συντριβή τουρκικού ιδιωτικού αεροσκάφους – 11 νεκροί

Νεκροί είναι οι 11 επιβαίνοντες του τουρκικού ιδιωτικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράν, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA επικαλούμενο τον εκπρόσωπο τύπου της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

Το αεροσκάφος εκτελούσε δρομολόγιο από τη Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, όπως μετέδωσε το ISNA. Κατέπεσε κοντά στην πόλη Σαχρ ε Κορντ, σε απόσταση περίπου 400 χλμ νότια της Τεχεράνης.

Στο αεροπλάνο, ένα καναδικό Bombardier, επέβαιναν 8 επιβάτες και 3 μέλη του πληρώματος, δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ρεζά Τζαφαρζάντεχ, διευθυντής του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού πολιτικής αεροπορίας του Ιράν (OIAC).

Επέστρεφαν από μπάτσελορ πάρτι

Τουλάχιστον ένας από τους επιβάτες ήταν μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν, ανέφερε ο Κερέμ Κινίκ.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα ότι η κόρη του Μπασάραν και επτά φίλες της επέστρεφαν από ένα μπάτσελορ πάρτι στο Ντουμπάι. Επρόκειτο να παντρευτεί τον επόμενο μήνα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων DHA και άλλα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο αεροσκάφος επέβαινε επίσης 3μελές πλήρωμα, δήλωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της Τουρκίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter