Ισλανδία: Έφτιαξαν T-shirt που απεικονίζουν τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό χωρίς μπλούζα.

Ισλανδία: Έφτιαξαν T-shirt που απεικονίζουν τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό χωρίς μπλούζα.

Στο λευκό T-shirt, το οποίο διατίθεται προς πώληση αναγράφεται Canada (Καναδάς) και παρουσιάζονται ο πρωθυπουργός της χώρας χωρίς μπλούζα με γραμμωμένους κοιλιακούς, μία αρκούδα, χήνες και μία άλκη.

Το t-shirt πωλείται στο Ρέικιαβικ, της Ισλανδίας και το ανακάλυψε ένας φίλος του Καναδού ραδιοφωνικού παραγωγού, Μπιλ Κάρολ.

Μόλις φωτογράφισε το T-shirt και ανάρτησε τη φωτογραφία στο Twitter, φυσικά έγινε viral, αναφέρει το ET Canada.

Τώρα όλοι θέλουν το δικό τους T-shirt Canada με τον Τριντό χωρίς μπλούζα. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που αντέδρασαν, δεν τους άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εκπροσωπείται ο Καναδάς και η απεικόνιση του Καναδού πρωθυπουργού.

«Πωλείται στην Ισλανδία. Αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τον Καναδά. Είστε υπερήφανοι;» έγραψε ένας χρήστης του Twitter σε μήνυμά του.

«Πόσο ντροπιαστικό να μαθαίνεις ότι ο πρωθυπουργός μας είναι γνωστός ως playboy χωρίς μπλούζα σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά εμφανίστηκε πέρσι χωρίς μπλούζα σε φωτογραφία. Συγκεκριμένα έκανε surfing και στη διάρκεια διαλείμματος βρέθηκε στο πλάνο φωτογραφίας ενός ζευγαριού που παντρευόταν στο Τοφίνο, στο Βανκούβερ.

Μία φωτογράφος γάμων δημοσίευσε τη φωτογραφία του Τριντό να κρατά τη σανίδα του και να στέκεται λίγα μέτρα πίσω από τη νύφη και φυσικά υπήρξαν πολλά σχόλια στο Twitter.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter