Ιστοσελίδα πορνό πήρε στο μεζέ τον Νεϊμάρ και τις θεατράλε βουτιές του

Ιστοσελίδα πορνό πήρε στο μεζέ τον Νεϊμάρ και τις θεατράλε βουτιές του

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έδωσε τροφή να μιλήσουν περισσότερο γι΄ αυτόν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ήταν ο Νεϊμάρ.

Σε αυτή την περίπτωση, όμως, τα αγωνιστικά επιτεύγματα του Βραζιλιάνου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό: κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε στόχος λόγω του συχνού «θεάτρου» στο οποίο επιδιδόταν, με αποτέλεσμα να γίνει ο παίκτης που επικρίθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτές τις ημέρες, είδαμε πραγματικά τα πάντα: ανάμεσα σε μιμίδια όλων των ειδών και πλάνα του παίκτη να κυλά και να κλαίει, όλος ο κόσμος διασκέδασε κυριολεκτικά με τον Νεϊμάρ.

Αλλά τα… βάσανά του δεν τελείωσαν εκεί: ακόμα και γνωστή ιστοσελίδα για ενήλικες (Pornhub) τον πήρε στην… πλάκα, αφιερώνοντας στον 26χρονο μερικές κατηγορίες εμπνευσμένες από αυτόν, που ονομάστηκαν «καταδύσεις», «ταπεινοφροσύνη» και «κλάμα».

Περιττό να αναφερθεί ότι αυτό έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο του ιστού. Ποιος ξέρει, άραγε, πώς θα το εκλάβει και ο άμεσα ενδιαφερόμενος… 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter