Jenna Jameson: Η βασίλισσα του πορνό σε αποστολή μίσους κατά των προσφύγων

Jenna Jameson: Η βασίλισσα του πορνό σε αποστολή μίσους κατά των προσφύγων

«Που είσαι νιότη που ΄λεγες πως θα γινόμουν άλλη» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ταινίας της, αν η βασίλισσα του πορνό, Jenna Jameson, επέστρεφε στην οθόνη.

Κι αυτό γιατί η πάλαι ποτέ δόξα της «ροζ» βιομηχανίας, από σύμβολο της «απελευθέρωσης» της δεκαετίας του 90, κατέληξε να γίνει μια υπερσυντηρητική μεσήλικας που στηρίζει μετά μανίας τον Τραμπ, την Κου Κλουξ Κλαν και τον Milo Yiannopoulos και καθυβρίζει τους μουσουλμάνους.

Η Jameson πέρασε σε ένα ξέσπασμα μίσους στο Twitter, καλώντας αρχικά τους followers της να επαναλάβουν «Μουσουλμανικές συμμορίες βιαστών», παραπέμποντας σε ένα site, σύμφωνα με το οποίο μητέρα στη Σουηδία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν μισεί τους μουσουλμάνους, απλώς διαφωνεί μαζί τους και δεν φοβάται να πει τη γνώμη της.

«Διαφωνώ με το να ακολουθείς μία ιδεολογία που επιτάσσει την κακοποίηση των γυναικών, τις δολοφονίες των γκέι, την κλειτοριδεκτομή, την περιτομή και δολοφονεί τους αποστάτες. Ακόμα και οι μουσουλμάνοι που δεν είναι φανατικοί πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ποινικό αδίκημα, η πολυγαμία είναι ο κανόνας και οι γυναίκες θεωρούνται ζώα. Να συνεχίσω;» γράφει ακόμη.

Συγκρίνει, δε, τους μουσουλμάνους με την Κου Κλουξ Κλαν, υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε ποτέ επιθέσεις ούτε ανατινάχθηκε παρασύροντας μαζί του δεκάδες νεκρούς.

Τέλος, στάθηκε στο πλευρό και του Milo Yiannopoulos, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν «σημαντικό συντηρητικό ηγέτη» και κατηγορώντας τα «αριστερά» ΜΜΕ ότι επιχειρούν να τον σπιλώσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter