Καβάλα: Και ξαφνικά άνοιξε μια τρύπα στο δρόμο! (Photos)

Καβάλα: Και ξαφνικά άνοιξε μια τρύπα στο δρόμο! (Photos)

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, στην παραλία της Καβάλας, που προβλημάτισε για την πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες παγίδες για τους περαστικούς και σε άλλες περιοχές, όπου υπάρχουν ενεργοί ή ανενεργοί υπόγειοι αγωγοί ομβρίων. 

Ξαφνικά, στον δρόμο, όπου δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή κάποιο όχημα ή πεζός, νότια της στρόγγυλης πλατείας μπροστά στην Μυροβόλο, υποχώρησε τμήμα του δρόμου με τους κυβόλιθους και άνοιξε ένας κρατήρας διαστάσεων 1,5 με 2,5 μέτρα περίπου.

Εύκολα υποθέτει κανείς, ότι υποχώρησε κάποια δοκός του παλιού αγωγού ομβρίων (παλιότερα και λυμάτων) που οδηγεί στην γωνία του λιμανιού, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει τμήμα του δρόμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, η τρύπα αυτή άνοιξε, με το πέρασμα ενός φορτηγού και είναι ευτύχημα που το φορτηγό πρόλαβε να περάσει χωρίς να πέσει στην τρύπα που άνοιξε στον δρόμο.

Αμέσως, το Λιμεναρχείο διέκοψε την διέλευση των αυτοκινήτων και κλήθηκε συνεργείο του Δήμου, το οποίο αμέσως ξεκίνησε την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Η περιοχή θα εξακολουθήσει να παραμένει αποκλεισμένη, μέχρι να αποκατασταθεί το οδόστρωμα και να μην υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ωστόσο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να γίνει έλεγχος και του υπόλοιπου τμήματος του αγωγού, για να αποφευχθούν και άλλα παρόμοια φαινόμενα.

Πηγή: k-tipos.gr και kavalapost.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter