Καβάλα: Στα χέρια ήρθαν ανήλικοι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Ασημακόπουλου

Καβάλα: Στα χέρια ήρθαν ανήλικοι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Ασημακόπουλου

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017 στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου μεταξύ δύο ανηλίκων, ενός Σύρου κι ενός Πακιστανού.

Οι δύο νεαροί ήρθαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα από ένα πείραγμα του Σύρου στον Πακιστανό, το οποίο εξελίχθηκε σε παρεξήγηση και σε καυγά μεταξύ τους, ενώ στη διένεξη παρενέβησαν κι άλλοι πρόσφυγες, χωρίς να γενικευτεί, πάντως, περαιτέρω η κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να μη πάρει διαστάσεις η σύρραξη, ενώ προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας συνολικά 11 άτομα για να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό και στη συνέχεια επέστρεψαν στο camp.

Ο απολογισμός του καυγά είναι δύο ελαφρά τραυματίες-οι ανήλικοι που ξεκίνησαν τον καυγά-οι οποίοι μεταφέρθηκαν με μώλωπες και εκδορές στο Νοσοκομείο της Καβάλας, αλλά και περιορισμένες ζημιές στο δωμάτιο στο οποίο έμεναν οι δυο τους-έσπασαν τρία παράθυρα, δύο κρεβάτια και άνοιξε ένας πυροσβεστήρας-καθώς είναι συγκάτοικοι και φίλοι, ενδεικτικό του γεγονότος ότι η φασαρία ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή.

Πηγή: kavalapost

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter