Και Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες του Λονδίνου (Video)

Και Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες του Λονδίνου (Video)

Έλληνας υπήκοος είναι ανάμεσα στους δεκάδες τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου, που συγκλόνισε τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν μέσα σε μπαρ την ώρα που μπήκαν οι δράστες.

Έχει μαχαιρωθεί στο συκώτι, ενώ φέρει και τραύματα στο κεφάλι. Ωστόσο δεν φαίνεται να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται προληπτικά στην εντατική του Royal London Hospital. Μένει στο Λονδίνο από το 2011 μαζί με την αρραβωνιαστικιά του.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει βίντεο-ντοκουμέντο, όπου κάποιος ακούγεται να μιλάει ελλληνικά και να λέει ότι έχει τραυματισθεί. “Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει” συμπληρώνει.

Η ελληνική πρεσβεία στην βρετανική πρωτεύουσα ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Facebook:

“Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του”.

_x000D_

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώθηκε ο έλληνας πρέσβης, και, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, αύριο αναμένεται να τον επισκεφθεί ο γενικός πρόξενος.

https://www.facebook.com/GreeksInBritain/posts/1507798405931007

Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι 1 Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του.

Posted by Greek Embassy in UK on Sonntag, 4. Juni 2017

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter