Και νέο δυστύχημα με εργαζόμενο ντελίβερι – Νεκρός 23χρονος στο Γαλάτσι

Και νέο δυστύχημα με εργαζόμενο ντελίβερι – Νεκρός 23χρονος στο Γαλάτσι

Ένας ακόμη εργαζόμενος ντελίβερι έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Πρόκειται για έναν 23χρονο νέο που άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με το palmosnews.gr,αυτοκίνητο ΙΧ, το οποίο είχε κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ειρήνης προς Χριστιανουπόλεως, στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, συγκρούστηκε με μηχανάκι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την ΕΥΔΑΠ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ένας νεαρός 23 ετών.

Σε 15 λεπτά από τη στιγμή της σύγκρουσης έφτασε το ασθενοφόρο και παρέλαβε τον άτυχο νεαρό για τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι διασώστες όμως αμέσως διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό και ξεκίνησαν την προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο νέος κατέληξε.

Πρόκειται για το τρίτο δυστύχημα με θύμα εργαζόμενο ντελίβερι μέσα σε λίγους μήνες. Τον Μάιο εργαζόμενος ντελίβερι είχε χάσει τη ζωή του σε δυστύχημα στη Λάρισα, ενώ σε αντίστοιχο περιστατικό είχε σκοτωθεί 22χρονος ντελιβεράς σε καφετέρια στον Κολωνό, με τα σωματεία του χώρου να καταγγέλλουν την εντατικοποίηση της εργασίας και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter