Καιρικό: Η Γαλάτεια σαρώνει – Τρεις τραυματίες σε ΙΧ που έπεσε σε γκρεμό (Photos)

Καιρικό: Η Γαλάτεια σαρώνει – Τρεις τραυματίες σε ΙΧ που έπεσε σε γκρεμό (Photos)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση και τους έντονους ανέμους. 

Συναγερμός στην Πυροσβεστική υπηρεσία Πατρών όταν όχημα έπεσε σε γκρεμό στο Αστέρι Αχαΐας (στην 111). 

Ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου και οι δύο συνεπιβάτες του απεγκλωβίστηκαν σόοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει από την πορεία του και να καταλήξει σε ένα μικρό γκρεμό, ύψους περίπου 10 μέτρων, κοντά στο φράγμα Πείρου – Παραπείρου.

Ένας από τους επιβάτες ειδοποίησε τις αρχές – και στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από την Χαλανδρίτσα, καθώς και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Έπειτα από λίγη ώρα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους τρεις άνδρες, οι οποίοι στην συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έπεσε δέντρο

Λόγω της κακοκαιρίας έπεσε ένα δέντρο στην οδό Γεννηματά μετά την αερογέφυρα στην Οβρυά.

Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για την απομάκρυνση του δέντρου.

Φωτιά από κεραυνό στα Τσουκαλέικα – Πατρών

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 19.20 απόψε κεραυνός που έπεσε σε φοίνικα μέσα σε οικόπεδο προκάλεσε πυρκαγιά. Στο σημείο έχει σπεύσει 1 όχημα της Πυροσβεστικής με δύο άνδρες. 

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν από τις 6 το απόγευμα και μετά στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών είναι άσχημες με δυνατή βροχή και αέρα.

Προβλήματα και στην Ζάκυνθο

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο βόρειο τμήμα της Ζακύνθου, προκάλεσε το μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους, που χτύπησε σήμερα το απόγευμα την Ζάκυνθο.

Αυτή τη στιγμή συνεργεία της ΔΕΔΔΕΕ βρίσκονται επί ποδός ώστε να διορθώσουν τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρισμού του νησιού.

Η άφησε πίσω της πτώσεις μεγάλων κλαδιών και βλάβες στην παροχή της ηλεκτροδότησης.

Πηγή: tempo24

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter