Καλά ξεκίνησε η ΑΕΚ

Καλά ξεκίνησε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού σε ένα παιχνίδι με δύο αποβολές και ένα γκολ που ακυρώθηκε και στη συνέχεια μέτρησε!

Με νίκη ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προηγήθηκε στο 14′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλμέιδα. Ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Μοράρ, πριν ο Αλμέιδα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη στο 28′. Ο Ανέστης κράτησε το προβάδισμα σταματώντας τον Ρότσα στο 30′ και το 1-0 και η Ένωση πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, δείχνοντας μαχητική διάθεση και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά της.

Στο 48′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, με τον Πάουλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Ο Μάνταλος ανέβασε στροφές, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γιόχανσον στο 73′. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του βοηθού και έτσι μέτρησε κανονικά. Οι «κτρινόμαυροι» έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς που έψαχναν και πάνε στη ρεβάνς με τη Μπριζ με θετική ψυχολογία.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος (80′ Βινίσιους), Τρίστασον (46′ Πατίτο), Κλωναρίδης (46′ Λιβάια), Αλμέιδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας (15′ Μαρινάκης), Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (60′ Μπράβο), Ντίας (69′ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Μοράρ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter