Κάλεσαν μέσω ίντερνετ σε γενέθλια – 1 εκατομμύριο κόσμου ανταποκρίθηκε !

Κάλεσαν μέσω ίντερνετ σε γενέθλια – 1 εκατομμύριο κόσμου ανταποκρίθηκε !

Κάτι δεν υπολόγισαν καλά οι γονείς μιας νεαρής Μεξικανής που αποφάσισαν να καλέσουν μέσω ιντερνετ, όποιον ήθελε, στα γενέθλια της 15χρονης κόρης τους! Μετά την πρόσκληση, ένα εκατομμύριο κόσμος επιβεβαίωσε -πάλι μέσω Διαδικτύου- ότι θα παραστεί στο πάρτι.

«Καλημέρα, τι κάνετε; Σας προσκαλούμε την 26η Δεκεμβρίου (στο πάρτι) για τα 15 χρόνια της κόρης μας, της Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία, στην περιοχή Λα Χόγια» έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο πατέρας της έφηβης, Κρεσέντσιο Ιμπάρα, ο οποίος φόραγε ένα καπέλο κάουμποη και είχε στο πλευρό του την σύζυγό του και την διάσημη πλέον Ρούμπι.

Η πρόσκληση στη γιορτή, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα σε ένα χωριό 200 κατοίκων, κοντά στο Σαν Λουίς Ποτοσί (βόρεια) έγινε ανάρπαστη: 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι επιβεβαίωσαν στο Facebook την πρόθεσή τους να παραστούν.

«Βγήκε εκτός ελέγχου… δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο, σίγουρα, όμως εδώ οι γιορτές γίνονται σε πιο τοπικό επίπεδο, δεν το αναμέναμε αυτό» τόνισε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της Ρούμπι.

Η Ρούμπι από την πλευρά της, ένα κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και σιδεράκια, έχει βρεθεί για συνέντευξη στα πλατό πολλών τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, την ώρα που μια αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση στους επιβάτες που θέλουν να πάνε στο πάρτι για τα 15 χρόνια της.

Αν και η γιορτή είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, οι τοπικές αρχές μετέφεραν τον χώρο του πάρτι σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων και προέβλεψαν και για την προστασία όλων των παρευρισκομένων.

Η «γιορτή της χρονιάς», όπως την αποκαλούν τα μεξικανικά ΜΜΕ, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα βιντεοπαιχνίδι όπου πρωταγωνιστεί μια έφηβη, η οποία τρέχει σε ένα κόκκινο χαλί και δίνει προσκλήσεις σε όσους συναντήσει.

«Όλο αυτό έλαβε πραγματικά σκανδαλώδεις διαστάσεις» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μερσέντες Πουαρέ, διευθύντρια του Κέντρου Κοινής Γνώμης στο Πανεπιστήμιο Ντελ Βάλε του Μεξικού.

«Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να καταλήξουμε σε μια κοινωνία του παραλόγου» προειδοποίησε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter