Καλλιάνος: Συνεχόμενα βαρομετρικά χαμηλά – Πού θα χιονίσει έως και σε 100μ υψόμετρο (Video)

Καλλιάνος: Συνεχόμενα βαρομετρικά χαμηλά – Πού θα χιονίσει έως και σε 100μ υψόμετρο (Video)

Nεφώσεις με τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Νότιο Αιγαίο, σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που μέχρι το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στη Μαγνησία, στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018. 

Σύμφωνα με το meteo.gr, παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με υψόμετρο έως 600 μέτρα και της Θεσσαλίας με υψόμετρο έως 300 μέτρα. Λίγες παροδικές χιονοπτώσεις δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά τα φαινόμενα έως αργά το απόγευμα θα είναι γενικά λίγα και πολύ τοπικού χαρακτήρα. Αργά το βράδυ πάντως και από τα δυτικά θα επηρεάσουν περισσότερες περιοχές και ενδέχεται τοπικά να ενταθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε ολόκληρη τη χώρα. Παγετός θα εκδηλωθεί κατά τόπους στην Κεντρική και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Τη δική εκδοχή για την κακοκαιρία και τον Θησέα δίνει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος προβλέπει πως όλη η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι από φθινοπωρινή -λόγω των βροχών- έως χειμερινή, και ότι οι χιονοπτώσεις θα έρθουν και σε πεδινά υψόμετρα έως και 100 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στην Ανατολή Μακεδονία και Θράκη. 

https://www.facebook.com/meteo.kallianos/videos/918433328308519/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter