Καλλιθέα: 72χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 21χρονου αυτιστικού

Καλλιθέα: 72χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 21χρονου αυτιστικού

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι περιπολούσαν στην Καλλιθέα χθες το βράδυ, συνελήφθη 72χρονος με την κατηγορία ότι σε ασέλγησε σε 21χρονο αυτιστικό.

Την ώρα που η μητέρα του 21χρονου, έκανε την καταγγελία οι αστυνομικοί βρήκαν τον 21χρονο έξω από το σπίτι του 72χρονου. Ο νεαρός αυτιστικός τους δήλωσε ότι ο 72χρονος τον έβαλε στο σπίτι του, τον έγδυσε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις θέλοντας τον βιάσει. Όταν ο νεαρός αυτιστικός αντιστάθηκε, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τον ηρεμήσει και του είπε ότι αυτό θα είναι το… μυστικό τους. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να του υποσχέθηκε ότι θα του δώσει χρήματα.

Την στιγμή εκείνη και ενώ ο 21χρονος μιλούσε με τους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τον νεαρό και φορώντας μόνο μία βερμούδα! Ο νεαρός τους υπέδειξε ότι επρόκειτο για τον 72χρονο τον οποίο και συνέλαβαν.

Εντύπωση προκαλεί ότι στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν πολλά παιδικά παιχνίδια, ενώ είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι στην τηλεόραση που ήταν ανοιχτή προβαλλόταν ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter