Καλλιθέα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Καλλιθέα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε δύο ξενοδοχεία, ένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη από την Αλβανία, μέλη του κυκλώματος. Ακόμη, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες Ρωσίδες, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής. Συγκατηγορούμενοί τους είναι ακόμη τρία άτομα, δύο ιδιοκτήτες του γραφείου ερωτικών ραντεβού και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Η αστυνομία, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι εκδιδόμενες γυναίκες βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο συγκεκριμένο, όσο και σε άλλα όπου μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν άλλες ένδεκα γυναίκες, οι οποίες διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ συνελήφθη επιπλέον και μία 26χρονη Ρωσίδα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Επίσης, κατασχέθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και το ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter