Καλοκαίρια όλο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Καλοκαίρια όλο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Αναπολούμε τα καλοκαίρια άλλων εποχών μέσα από τα εξώφυλλα και τα δημοσιεύματα του περιοδικού «Ρομάντσο», το οποίο από το 1934 και για περισσότερες από έξι δεκαετίες, υπήρξε το ευαγγέλιο των κοριτσιών των λαϊκών συνοικιών που έψαχναν για ένα παράθυρο στον κόσμο.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μιλάει στον Γιάννη Παπαϊωάννου για τη «Ηλιοφάνεια», τη συνεργασία της με τον Αρη Δαβαράκη και το Γιώργο Περρή, που θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η Στέλλα Χαραμή ξεχωρίζει τις σημαντικότερες στιγμές της καλλιτεχνικής και προσωπικής διαδρομής του Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ εν όψει της εμφάνισης του στην πολυαναμενόμενη παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Γράμμα σ’ έναν άνδρα».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Σταμάτης Κραουνάκης γράφει σε πρώτο πρόσωπο για τα πέντε πιο έντονα καλοκαίρια της ζωής του που σημάδεψαν την καριέρα του.

Ο Τάσος Αρνιακός, γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο από τις προβλέψεις του καιρού, καταθέτει την εκτίμηση του σε συνέντευξη στον Νίκο Σερβετά πως «το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε δυο με τρεις καύσωνες».

Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης περιγράφει με αφορμή την επανακυκλοφορία στις αίθουσες του αντιπολεμικού αριστουργήματος «S.O.S. Πεντάγωνο καλεί Μόσχα», την παράνοια μιας εποχής, των 60ς, που έζησε με το φόβο της πυρηνικής καταστροφής.

Ο Κώστας Μακεδόνας μιλάει στον Γιάννη Παπαϊωάννου για την επιστροφή του στις μουσικές σκηνές του καλοκαιριού, ξεκινώντας από το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά στις 7 Ιουλίου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter