«Καλώς τα τα παιδιά» – Δηκτικός ο Κεγκέρογλου κατά της Νέας Δημοκρατίας

«Καλώς τα τα παιδιά» – Δηκτικός ο Κεγκέρογλου κατά της Νέας Δημοκρατίας

Καυστικά σχόλια εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προκάλεσε η απόφαση της ΝΔ να ψηφίσει την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, σχολίασε για τη στάση της ΝΔ: «Ενώ όλες οι πολιτικές δυνάμεις είχαν ταχθεί υπέρ της διάταξης για το κοινωνικό μέρισμα, μετά κάποια κόμματα πήραν άλλη θέση, με το σκεπτικό ότι διεξήχθη ονομαστική ψηφοφορία και επειδή δεν ήταν σύμφωνοι οι εταίροι. Σήμερα, με μεγάλη έκπληξη άκουσα από το βήμα τον κ. Αθανασίου, αλλά και ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε, ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία, εφόσον έρθει, για την αναστολή της κατάργησης του ΦΠΑ στα νησιά. Και ερωτώ αφού πω: καλώς τα, τα παιδιά! 

Σήμερα, δεν ισχύει το κώλυμα της ονομαστικής για το θέμα αυτό; Δεν ισχύει η μη συμφωνία με τους εταίρους τώρα; Μαθαίνουμε ότι οι βουλευτές, οι νησιώτες, είπαν όχι άλλο, δεν θα μπορούμε να πάμε στα νησιά και θα πάθουμε ότι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πως θα κάνουμε Χριστούγεννα; Και άλλαξε θέση η ΝΔ χωρίς να αρθούν τα αίτια για τα οποία μας μιλούσε χθες; Οποίος λαϊκισμός!», είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter