Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία» (Video)

Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία» (Video)

Την πάγια θέση του κόμματός του ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ όταν αυτή έρθει στη Βουλή λόγω της χρήσης του όρου “Μακεδονία” επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα ο κ Καμμένος είπε ότι αυτή η συμφωνία είναι καλύτερη και από τους όρους που είχε θέσει η κυβέρνηση Καραμανλή της οποίας ήταν μέλος και ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν αυτή έρθει στη Βουλή λόγω της χρήσης του όρου Μακεδονία.

Κάλεσε μάλιστα τους βουλευτές του κόμματός του να πράξουν το ίδιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όποιος δεν συμφωνεί θα διαγραφεί και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Επίσης ο κ Καμμένος είπε πως δεν πιστεύει ότι η συμφωνία θα περάσει από τη γειτονική χώρα ενώ για την ημεδαπή ζήτησε πριν η συμφωνία έρθει προς κύρωση στην ελληνική βουλή τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να αλλάξει η απόφαση του αντίστοιχου Συμβουλίου του 1992.

Σε ότι αφορά τους ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι η νυν Εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει συντονίστρια για τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος του 2019 ενώ χρέη νέου εκπροσώπου του κόμματος αναλαμβάνει το στέλεχος των ΑΝΕΛ από τη Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Τουρσουνίδης.

Τέλος αναφερόμενος σε πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί βρίσκονται σε ελληνικό στρατόπεδο ο κύριος Καμμένος είπε πως δεν έχουν καμία σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί και δεν φυλάσσονται σε κανένα στρατόπεδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter