Καμμένος: Όποιος βάζει σημαίες θα του δίνουμε G3 για να τις υπερασπίζεται

Καμμένος: Όποιος βάζει σημαίες θα του δίνουμε G3 για να τις υπερασπίζεται

Προσεκτικά επέκρινε τους αυτόκλητους και εκ του ασφαλούς «εθνοφύλακες» της νήσου Ανθρωποφάς ο υπουργός Άμυνας από τη Βουλή, τονίζοντας πως όποιος βάζει σημαίες θα πρέπει και να τις υπερασπίζεται.

Όρια για τον υπερβάλλον πατριωτικό ζήλο αλλά και ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις όσων θεωρούν τον εαυτό τους αυτόκλητους συνοριοφύλακες, παρέθεσε από ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Ολομέλειας.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει, θα πρέπει να την υπερασπιστεί ή να έρθει στο στρατό… «Να ενημερώσει το στρατό, να τους δώσουμε και δύο G3 αφού είναι στην εθνοφυλακή να την υπερασπιστούν» πρόσθεσε.

Τόνισε δε ότι η σημαία είναι σύμβολο και η προσβολή της αποτελεί ισχυρή πράξη επιβολής κυριαρχίας. «Πρέπει ο ίδιος ή με ενημερωμένες τις Ένοπλες Δυνάμεις να την υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι το τέλος» επισήμανε, εξηγώντας πως το να πάρει κάποιος μια βάρκα και να βάλει το Πάσχα μια σημαία δεν τελειώνει εκεί, αφού πρέπει και να την υπερασπιστεί.

 «Οι προβλεπόμενες σημαίες εκεί που πρέπει να μπουν, έχουν μπει και τις υπερασπιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας. Στρατός, έθνος, πολίτες» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Κριτική Καμμένου κατά ΝΑΤΟ για Τουρκία και κοινή γραμμή με Κουβέλη για τον «Ακήρυχτο πόλεμο» στο Αιγαίο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter