«Κάποιοι κατάπιναν τα μπόνους της ΕΡΤ και τώρα τη βρίζουν από τα ιδιωτικά κανάλια»

«Κάποιοι κατάπιναν τα μπόνους της ΕΡΤ και τώρα τη βρίζουν από τα ιδιωτικά κανάλια»

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Νίκος Παππάς κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης της ΝΔ για την ΕΡΤ, αφήνοντας αιχμές για κάποιους που «κατάπιναν» τα μπόνους της Δημόσιας Τηλεόρασης και τώρα την «βρίζουν» από τα ιδιωτικά κανάλια.

«Κάποιοι κατάπιναν τα μπόνους της ΕΡΤ και τώρα την βρίζουν από τα ιδιωτικά κανάλια» κατήγγειλε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την επίθεσή της στην κυβέρνηση γύρω από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Σημείωσε πως η ΝΔ δεν μετάνιωσε για το «μαύρο» στην ΕΡΤ, γεγονός που -κατά τον υπουργό- διαφάνηκε και από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης. «¨Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται¨ είπε η κα Ασημακοπούλου» ανέφερε ο κ. Παππάς και αντέτεινε στο σκεπτικό της βουλευτού της ΝΔ: «Ό,τι κόψατε, θα ξαναχτιστεί».

Κατά τον κ. Παππά, οι εκπομπές της ΕΡΤ «χτυπούν» 20% τηλεθέαση, ενώ επισήμανε πως το κόστος των μικτών παραγωγών της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι μειωμένο κατά 40% σε σχέση με αυτές της ΝΕΡΙΤ.

Υπενθύμισε, επίσης, ότι από το μοντέλο Digea περίπου 500.000 πολίτες βρέθηκαν εκτός τηλεοπτικού φάσματος, πρόβλημα που έλυσε η κυβέρνηση με την πρόσφατη νομοθετική της παρέμβαση.

«Θέλετε να ξανακάνετε την ΕΡΤ κομπάρσο»

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ, Λευτέρης Κρέτσος, υποστήριξε ότι σκοπός της ΝΔ είναι να ξανακάνει την ΕΡΤ κομπάρσο του τηλεοπτικού τοπίου προκειμένου να ικανοποιήσει παλιούς και νέους συμμάχους.

«Επιβεβαιώνεται σε κάθε δημόσια τοποθέτησή σας ότι έχετε πρόβλημα με την ΕΡΤ» επισήμανε ο κ. Κρέτσος και επικαλέστηκε τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά περί «εγκληματικών» προσλήψεων αριστερών στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντάς την «κυνική ομολογία» που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα του πρώην πρωθυπουργού είναι ιδεολογικό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter