Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Έρχεται βροχή κατεδαφίσεων

Καρέ-καρέ η κατεδάφιση αυθαίρετου εστιατορίου και καφετέριας στην Κρήτη (Photos/Videos)

Παρελθόν από την παραλία του Καλαμακίου Χανίων αποτελούν το εστιατόριο Salavantes και το καφέ-ουζερί Bamboo, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε η κατεδάφιση των δύο κτισμάτων που είχαν κριθεί αυθαίρετα καθώς είχαν οικοδομηθεί πάνω στον αιγιαλό.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο ιδιοκτήτης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της κατεδάφισης ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ζητήσει ο ίδιος εγγράφως να προχωρήσει στην κατεδάφιση των καταστημάτων του προκειμένου να μην επιβαρυνθεί με το υπέρογκο κόστος των συνεργείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έχουν οριστεί να υλοποιήσουν το πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr το επόμενο διάστημα τα συνεργεία της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης πρόκειται να προχωρήσουν σε σειρά κατεδαφίσεων, καθώς ήδη εκκρεμούν 300 πρωτόκολλα κατεδάφισης τα οποία είναι τελεσίδικα αφορούν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και θα εκτελεστούν κατά προτεραιότητα.

Με πληροφορίες από: flashnews.gr, hanianews.gr

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.