Κασιμάτης: Η διπλή ονομασία καταργεί την ταυτότητα της Ελλάδας

Κασιμάτης: Η διπλή ονομασία καταργεί την ταυτότητα της Ελλάδας

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης που ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα στην ομιλία του κάλεσε το, λαό να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι «χειροπόδαρα» συμφωνούν. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το άρθρο 120. Αυτό είναι η αντίσταση κατά του Όχι. Όλα αυτά γίνονται όταν έχουμε κυβερνήσεις που από το 2010 λένε όλο «ναι» στη δουλεία. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του». τόνισε και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα εδώ είναι ολόκληρη και λέει “όχι” στη δουλεία από το 2010. Όχι σε καμιά παραχώρηση ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους. Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα».

Μεταξύ άλλων, είπε: «Τότε και η Τουρκία θα έπρεπε να λέγεται Ιωνία και η Σικελία μεγάλη Ελλάδα».

Και υπογράμμισε: «Ας μου φέρει ένας διεθνολόγος ένα όνομα να μην έχει καμία σχέση με την Ιστορία του λαού του. Σήμερα είναι τυφλοί οι Ευρωπαίοι».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ακούστηκαν συνθήματα. «Διπλή ονομασία σημαίνει καπηλεία» – «Δεν πρόκειται να δώσει το άγαλμα κανείς, η Μακεδονία είμαστε εμείς».

Ο Συνταγματολόγος σχολίασε ακόμη: «Η μεικτή ονομασία που μαγειρεύουν, καταργούν την Μακεδονία την παλιά, καταργούν την ταυτότητα της Ελλάδας. Όχι χρησιμοποίηση της λέξης Μακεδονία σε καμία περίπτωση».

«Ποιος δε βλέπει την επεκτατική βουλιμία των μεγάλων δυνάμεων που θέλουν την συρρίκνωση της Ελλάδος».

«Πρέπει να πούμε στον κύριο Κοτζιά: «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter