Καστοριά – Δολοφονία οδηγού ταξί: Προφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός (Video)

Καστοριά – Δολοφονία οδηγού ταξί: Προφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός (Video)

Προφυλακιστέος – με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή – κρίθηκε μετά την πεντάωρη απολογία του, ο 30χρονος αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε στους συναδέλφους του τη δολοφονία του οδηγού ταξί, στην Καστοριά.

Νωρίς το πρωί, είχε προσέλθει – υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας – στον ανακριτή, όπου, κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του, φέρεται να επέμεινε σε αυτά που αρχικά είχε καταθέσει, όταν ανακρίθηκε από την αστυνομία, δηλαδή πως το κίνητρό του ήταν η ληστεία, λόγω οικονομικών προβλημάτων που έχει και οι «προσωπικές διαφορές» με το θύμα. Μετά την απολογία και την απόφαση για την προφυλάκισή του, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στις φυλακές Φελιού, στα Γρεβενά, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας. 

Παρόντες στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς ήταν οι γονείς του αστυνομικού, οι οποίοι χθες, με επιστολή τους, ζήτησαν συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Νωρίς το πρωί, συνάδελφοι του θύματος (πατέρα δύο παιδιών), σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απέκλεισαν για 15 λεπτά, με τα ταξί τους, την κεντρική είσοδο και τον δρόμο έξω από το δικαστικό μέγαρο Καστοριάς, χωρίς όμως να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Πηγή: alphafm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter