Κατά τον Πέτρο Τατσόπουλο, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια χαζοβιόλα…

Κατά τον Πέτρο Τατσόπουλο, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια χαζοβιόλα…

Γνωστός για τους «λόγιους» χαρακτηρισμούς του, και όλως τυχαίως συνήθως όταν πρόκειται για γυναίκες, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκρινε, με την… ανωτερότητα που θεωρεί ότι τον διακατέχει, ότι η Νατάσσα Μποφίλιου είναι «μια χαζοβιόλα», με αφορμή τις δηλώσεις της ότι θεωρεί τον εαυτό της τροτσκίστρια και ψηφίζει ΚΚΕ.

Έγραψε λοιπόν στο Facebook:

«Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει.»

https://www.facebook.com/petros.tatsopoulos/posts/1549300365157249?pnref=story

Όλως… τυχαίως, επίθεση κατά της Νατάσσας Μποφίλιου εξαπέλυσε και ο –κατά δήλωσή του- δεξιοφιλελές Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υπενθυμίζοντάς μας τι… χάναμε τόσο καιρό που δεν τον παρακολουθούσαμε…

Υπενθυμίζεται ότι η Νατάσσα Μποφίλιου, σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, μίλησε για τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τη Χρυσή Αυγή, το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ περιέγραψε και μια εμπειρία της, όταν δέχτηκε απειλές από φασίστες ότι θα την κρεμάσουν στο Σύνταγμα, ενώ την έφτυσαν στο δρόμο.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι ψηφίζει ΚΚΕ, θα ήθελε να υπάρχει ένας ηγέτης ώστε να τα παρατήσει όλα και να πάει στο βουνό, δηλώνει τροτσκίστρια και θεωρεί την ΕΕ δικτατορία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter