Kαταγγελία σοκ: Γυναίκα οδηγός χτύπησε άνδρα ΑμΕΑ για μια θέση πάρκινγκ

Kαταγγελία σοκ: Γυναίκα οδηγός χτύπησε άνδρα ΑμΕΑ για μια θέση πάρκινγκ

Μια απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη. Γυναίκα οδηγός χτύπησε έναν άνδρα ΑμΕΑ και πάρκαρε παράνομα σε θέση πάρκινγκ ΑμΕΑ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το flashnews.gr το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου.

Όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης, το «επεισόδιο» έγινε μπροστά στα μάτια των δύο του παιδιών, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την “κακοποίηση” που υπέστη ο πατέρας τους από την οδηγό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας είδε ότι μια γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο της θέσης πάρκινγκ για ΑμΕΑ. Όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ.

Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.

Ο καταγγέλλων, αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγνώμη από το θύμα και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Οι φωτογραφίες που απέστειλε ο καταγγέλλων, με τα σημάδια του ξυλοδαρμού, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Πηγή: flashnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter