Κατάκολο: Ταξιτζής βούτηξε κι έσωσε ανάπηρη τουρίστρια

Κατάκολο: Ταξιτζής βούτηξε κι έσωσε ανάπηρη τουρίστρια

Μια_x000D_
γυναίκα από την Κίνα, σε αναπηρικό αμαξίδιο, βρέθηκε στη θάλασσα και κινδύνεψε_x000D_
να πνιγεί το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι Κατακόλου. 

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 12 το μεσημέρι, όταν η ίδια και ο συνοδός της, ηλικίας περίπου 60 ετών, αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia για μια βόλτα στο Κατάκολο.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο που προσέδεσε το πλοίο και κατά μήκος του κυματοθραύστη σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες και, όπως αναφέρει, το ilialive, το αναπηρικό αμαξίδιο κύλησε στο επικλινές έδαφος και η Κινέζα τουρίστρια βρέθηκε στη θάλασσα.

Επικράτησαν στιγμές πανικού, όμως πιο ψύχραιμος αποδείχθηκε ο γραμματέας του συλλόγου ΤΑΞΙ Πύργου Νίκος Θεοδωρακόπουλος που έσπευσε και βούτηξε στο νερό για να σώσει την Κινέζα που προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο για να τη μεταφέρεια στο νοσοκομείο, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Μάλιστα θέλησε να διασκεδάσει αυτή την εμπειρία της λέγοντας πως το νερό ήταν ζεστό και υπέροχο, απολαμβάνοντας κάπως ιδιαίτερα το… μπάνιο της.

Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος δέχθηκε τις ευχαριστίες της τουρίστριας και του συνοδού της, όπως και του προσωπικού του κρουαζιερόπλοιου που έσπευσε να του φέρει στεγνά ρούχα για να αλλάξει, προσφέροντας ακόμα και κάποια αναμνηστικά δώρα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter