«Καταπέλτης» οι ΑΝΕΛ: Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε κατηγορήσει την κυβέρνηση για την τουρκική επιθετικότητα!

«Καταπέλτης» οι ΑΝΕΛ: Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε κατηγορήσει την κυβέρνηση για την τουρκική επιθετικότητα!

Την άνευ προηγούμενου δήλωση του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Κυρανάκη -που έχει τη θέση του αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου- σχολίασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, σε βαθμό κακουργηματικής ανοησίας, ότι για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα ευθύνεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου! Ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο και όχι η Τουρκία! Και όμως. Τη θέση αυτή εξέφρασε ο κ. Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της σημερινής ΝΔ και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε επί λέξει και μάλιστα φωνασκώντας έξαλλα: “Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος, έχει μία συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Μην παίζετε παιγνίδια στο Αιγαίο…» πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου και κατέληξε: «Ανάλογες θέσεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς ο κ. Ερντογάν, ο κ. Γιλντιρίμ και οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί. Οι Έλληνες πολίτες δεν περίμεναν ποτέ να ακουστούν τέτοιες απίστευτες μειοδοτικές θέσεις από ελληνικό κόμμα. Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter