Κατερίνα Τιχόνοβα: Αυτή είναι η «άγνωστη» κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν – Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά της (Video)

Κατερίνα Τιχόνοβα: Αυτή είναι η «άγνωστη» κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν – Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά της (Video)

Tην ταυτότητα της μίας από τις δύο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαίωσε το πρακτορείο Reuters. Πρόκειται για τη χορεύτρια ακροβατικού ροκ’ν’ρολ Κατερίνα Τιχόνοβα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Rock ‘n’ Roll (WRRC). 

Το Reuters είναι φέρει ξανά το θέμα στην δημοσιότητα πριν από δύο χρόνια και δέχθηκε θύελλα αντιδράσεων.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος νομικών υποθέσεων της WRRC, Μάνφρεντ Μοχάμπ, δήλωσε στο Reuters ότι γνωρίζει την Τιχόνοβα από τη συνεργασία τους στο προεδρείο της ομοσπονδίας. Ερωτηθείς αν γνώριζε ότι πρόκειται για την κόρη του Πούτιν, απάντησε: «Ναι, τη γνωρίζω, ναι βεβαίως». Ερωτηθείς για δεύτερη φορά ένευσε καταφατικά και είπε ξανά «ναι».

Και ο Αντρέι Ακίμοφ, αντιπρόεδρος του συμβουλίου της Gazprombank, είχε αναφέρει, το 2015, στο Reuters ότι η Τιχόνοβα είναι κόρη του Πούτιν, ωστόσο αργότερα αρνήθηκε ότι είχε κάνει τις σχετικές δηλώσεις.

Ο Πούτιν διαφυλάσσει με κάθε τρόπο την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις δύο κόρες του, Μαρία και Κατερίνα. Για την Κατερίνα δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια, τους εκπροσώπους της οικογένειας ή το Κρεμλίνο.

Ποια είναι η Κατερίνα Τιχόνοβα

Είναι 31 ετών, αντιπρόεδρος της WRRC, υπεύθυνη για τον τομέα του μάρκετινγκ και χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της.

Έχει κάνει καριέρα στο και έχει παντρευτεί τον Κίριλ Σαμάλοφ, γιο ενός εκ των πιο στενών φίλων του Πούτιν, ο οποίος έχει βγάλει τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια από συμφωνίες με τη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ρωσίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter