Κατηγορείται για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Κατηγορείται για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ένας- ένας οι σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που δουλεύουν ή δούλεψαν στην Ισπανία, πέφτουν στην τσιμπίδα των εισαγγελικών αρχών της χώρας για ζητήματα φοροδιαφυγής.

 Έτσι, μετά την Μπαρτσελόνα, όπου παίκτες της βρέθηκαν να ΄χουν φοροδιαφύγει (Μέσι, Ματσεράνο, Ινιέστα, Νέιμαρ) ήρθε η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορείται τώρα και ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ερευνάται ήδη για δύο υποθέσεις φοροδιαφυγής από τις ισπανικές αρχές, για χρήματα που φέρεται να απέκρυψε κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την έρευνα του αρμόδιου εισαγγελέα, πρόκειται για δύο περιπτώσεις οικονομικής απάτης, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 3,3 εκατ. ευρώ. Η πρώτη αφορά απόκρυψη 1.611.537 ευρώ το 2011 και η δεύτερη αφορά ποσό 1.653.133 ευρώ για το 2012.

Να θυμίσουμε ότι ήδη έχει τιμωρηθεί από τα αρμόδια δικαστήρια της Ισπανίας με ποινή φυλάκισης 21 μηνών ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του, για φοροδιαφυγή 4,5 εκατ. ευρώ. Και οι δύο γλίτωσαν τη φυλακή επειδή η ποινή ήταν μικρότερη των 24 μηνών. Οσον αφορά τον Χαβιέρ Ματσεράνο (για 1,5 εκατ ευρώ) αυτός τιμωρήθηκε με 12μηνη φυλάκιση και τσουχτερό πρόστιμο, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορείται για φοροδιαφυγή 14,5 εκατ. ευρώ…   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter