Κατσίκης: Γιατί δεν με πείθει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα (Video)

Κατσίκης: Γιατί δεν με πείθει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα (Video)

Ο Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των ΑΝΕΛ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αμφισβητεί ότι η επίθεση στο βουλευτικό του γραφείο έγινε από μέλη του «Ρουβίκωνα», ενώ υποστήριξε πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του επειδή ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Η συμπεριφορά των ανθρώπων που θέλησαν να εισβάλει στο γραφείο μου δεν ομοιάζει με τον Ρουβίκωνα. Και εξηγούμαι: Πρώτον Γνωρίζω από την επικαιρότητα ότι είναι μία συλλογικότητα που αποτελείται και δρα από πάρα πολλά μέλη. Άρα η πρώτη παρατήρηση είναι ότι ήταν μόνον τρεις. Δεύτερον, πετάνε μηνύματα με κάποια φέιγ βολάν. Δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους», είπε ο κ. Κατσίκης ενώ στην επισήμανση ότι έχουν κάνει και άλλα, όπως σπάσιμο γραφείων συνέχισε:

«Το τρίτο που θα έλεγα είναι πως δεν επιχείρησαν ούτε αυτό που αναφέρατε. Και επιπλέον από την προκηρυξη και από το περιεχόμενο που λέει πως αναλαμβάνουν εκείνοι την ευθύνη της εισβολής δεν λένε καθόλου για το λόγο της επίσκεψης… Δεν λένε για΄τι με επισκέφθηκαν…».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατσηνικολάου, ο κ. Κατσίκης αναφέρθηκε στην ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη λέγοντας ότι «φάσκει και αντιφάσκει» και είπε χαρακτηριστικά ότι «έχω την πληροφορία ότι μία μέρα πριν διαβεβαίωνε τόσο τον Πάνο Καμμένο όσο και τον Πρωθυπουργό ότι δεν θα φύγει από τους ΑΝΕΛ».

Σχετικά με τα σενάρια που διακινούνται για το γεγονός ότι ο κ. Κατσίκης θα είναι ο επόμενος βουλευτής που θα ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, τα διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας: «Εγώ έχω λόγο και τον τιμώ. Δεν ρίχνω την Κυβέρνηση. Εάν διαφωνήσω, θα πάω σπίτι μου».

Δείτε το Video:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter