Κατσίκης: Με απειλούσαν για να ρίξω την κυβέρνηση – Τι είπε για τους κουκουλοφόρους

Κατσίκης: Με απειλούσαν για να ρίξω την κυβέρνηση – Τι είπε για τους κουκουλοφόρους

«Το συμβάν έλαβε χώρα όταν ήμουν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης, σημειώνοντας πως είχε δεχθεί απειλές με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Στην ερώτηση, αν εξετάζεται το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης απάντησε ότι «Είναι πράγματι μια εκτίμηση που μου μετέφεραν οι συνεργάτες μου, μετά από συζήτηση που είχαν με ανθρώπους της ελληνικής αστυνομίας, που αντέδρασαν άμεσα και επισκέφθηκαν τον χώρο, μετά την ειδοποίηση από τους συνεργάτες μου για το συμβάν».

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πρόσθεσε πως «Μία κυρία κάπως μεταμορφωμένη, έκρυβε τα χαρακτηριστικά της, φορούσε καπέλο και γυαλιά, χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου. Άνοιξε την πόρτα ο συνεργάτης μου, μη αντιλαμβανόμενος αυτό που στη συνέχεια ακολουθούσε. Άμεσα εκείνη έκανε νεύμα σε δύο με καλυμμένο το πρόσωπο τους να εισβάλλουν στο γραφείο. Η αντιληπτική ικανότητα του συνεργάτη μου, είχε ως αποτέλεσμα να δράσει ψύχραιμα και να κλειδώσει την πόρτα και στη συνέχεια να ειδοποιήσει την αστυνομία».

Είχαμε λάβει απειλητικά e-mail με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας

«Ίσως είναι κάτι παραπάνω από bullying, γιατί προηγήθηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα, λάβαμε απειλητικά e-mail, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες, με αποτέλεσμα σήμερα να προβληματιζόμαστε αν οι απειλές που εκτοξεύτηκαν με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας έως και σήμερα έχουν στην πραγματικότητα βάση», συμπλήρωσε.

«Εντελώς αβάσιμα τα σενάρια ότι θα εγκαταλείψω τους ΑΝΕΛ»

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι ο επόμενος που θα εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ είπε ότι «Σας λέω ότι είναι εντελώς αβάσιμα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω. Τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου, που μου έδωσαν την εκλογή και την έδρα με τη σημαία των ΑΝΕΛ. Τιμώ τον Πάνο Καμμένο, που με εμπιστεύτηκε να είμαι δίπλα του συνεργάτης και τιμώ τον όρκο που έδωσα. Για όλα αυτά θα ήμουν επίορκος αν έκανα αυτό που λένε οι κασσάνδρες».

«Όταν στηρίζουμε μία κυβέρνηση δεν είμαστε απλά ένα κόμμα που μπήκε στη Βουλή. Πήραμε λαϊκή εντολή δεν έχουμε δικαίωμα να την προδώσουμε. Πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους για δύο λόγους, γιατί δεν μπορούν να βλάψουν την κυβερνητική συνοχή και γιατί εφόσον εξελέγησαν με λίστα πρέπει να τις παραδώσουν» ανέφερε.

«Αν ποτέ διαφωνούσα, πολύ έντιμα θα έλεγα στον Πάνο Καμμένο ότι πάω σπίτι μου, πάρε την έδρα μου, σε ευχαριστώ για την συνεργασία» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter