Καυστική απάντηση του Μαξίμου στο ζεύγος Μητσοτάκη – «Ούτε Παπασταύρου ούτε τροχήλατες βαλίτσες»

Καυστική απάντηση του Μαξίμου στο ζεύγος Μητσοτάκη – «Ούτε Παπασταύρου ούτε τροχήλατες βαλίτσες»

«Πληρωμένη» απάντηση στα περί ενορχηστρωμένων επιθέσεων «από τα υπόγεια του Μαξίμου», που επικαλείται σε δήλωσή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, δίνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Πέρα από τις φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη, το ενημερώνουμε πως στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τους «ένοικους του υπογείου».

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή της η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε λόγο για “συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα” που βρίσκεται, σύμφωνα με την ίδια, σε εξέλιξη “από τη μέρα που ο σύζυγός μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ”. “Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες”, ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Στην απάντησή του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι μιλά σε υπηκόους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν το αφήγημα της διωκόμενης Μαρίας Αντουανέτας. Είναι γνωστό ότι καταδίκασα την επίθεση που ξεφλούδισε τις μπογιές στην πόρτα της εταιρείας της και ταυτόχρονα σάρκασα τον σύζυγό της που ανακάλυψε ηθικούς αυτουργούς σε όποιους την κρίνουν.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter