Κέβιν Λοβ: Κάνω θεραπεία, έχω κρίσεις πανικού

Κέβιν Λοβ: Κάνω θεραπεία, έχω κρίσεις πανικού

Είναι πλούσιος, με ταλέντο, όμορφος, πρωταθλητής ΝΒΑ (για το 2016) και προέρχεται από μία οικογένεια που γνώρισε επιτυχία, αφού ο πατέρας του, Σταν, έπαιξε στο ΝΒΑ και ο θείος του, Μάικ, ήταν ένας από τους ιδρυτές των Beach Boys.

Κι όμως ο Κέβιν Λοβ δεν μπορεί να είναι χαρούμενος, μιας και περνάει κρίσεις πανικού. Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς για πρώτη φορά με ένα άρθρο στο Players Tribune, όπου πρωταθλητές αποκαλύπτουν λεπτομέρειες της ζωής και της καριέρας τους. Ο Λοβ, ο οποίος βεβαίως δεν είναι ο πρώτος «αστέρας» που υποφέρει από κρίσεις πανικού και έχει υποβληθεί σε συγκεκριμένες θεραπείες, είναι ο πρώτος που το αποκαλύπτει μιλώντας στο παρόν. 

Ο 28χρονος σταρ από την Καλιφόρνια, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό στο χέρι του, που τον ανάγκασε να χάσει το All Star Game στο Λος Άντζελες, βίωσε για πρώτη φορά αυτή την κατάσταση στις 5 του περασμένου Νοεμβρίου, στο ματς με τους Ατλάντα Χοκς. Εκείνο το βράδυ ο Λοβ είχε καταλήξει στο νοσοκομείο, εξαιτίας πόνων στο στομάχι και αναπνευστικών δυσκολιών. Ένα γεγονός που επαναλήφθηκε στις 20 Ιανουαρίου ενάντια στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στα αποδυτήρια των Καβαλίερς. 

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, με το tweet του, μετά το άρθρο του Λοβ στο Players Tribune, εξέφρασε την συμπαράστασή του: «Είσαι ακόμη πιο ισχυρός τώρα από ποτέ, Κέβιν Λοβ! Έχεις όλο τον σεβασμό και την υποστήριξή μου, αδερφέ!». «Πανικός. Δεν ξέρω από που ήρθε. Δεν είχα βιώσει ποτέ μια τέτοια κατάσταση. Έκτοτε η συμπεριφορά μου έχει αλλάξει τελείως» παραδέχτηκε ο Λοβ και συνέχισε: «Είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά εκείνο το βράδυ ενάντια στην Ατλάντα σκέφτηκα ότι ο εγκέφαλος προσπαθούσε να βγει από το κεφάλι μου. Θυμάμαι ότι έχασα τον έλεγχο, όταν μου δόθηκε κάποια εντολή άμυνας από τον πάγκο». Από τότε κάνει θεραπεία, ενώ φαίνεται να μην ξεχνάει τα λόγια του γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς, ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν, ο οποίος είχε παραδεχθεί ότι υποφέρει από κατάθλιψη: «Τα λόγια του με βοήθησαν να κατανοήσω τη σημασία της ψυχικής υγείας, που είναι ένα αόρατο πράγμα, αλλά το οποίο σε ένα ορισμένο σημείο καθίσταται αποφασιστικό. Και όπως δήλωσε ο Ντε Μαρ: “Ποτέ δεν ξέρεις τι αισθάνεται ο άνθρωπος μπροστά σου”. 

Αν διαβάζετε αυτές τις λέξεις και αντιμετωπίζετε μια δύσκολη στιγμή, θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο ή παράξενο, να μοιραστείτε αυτό που έχετε μέσα σας. Πράγματι, ίσως είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Για μένα ήταν σίγουρα έτσι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter