Κεφαλονιά: Ερευνούν αν η διπλή αυτοκτονία τουριστών ήταν σατανιστική τελετή

Κεφαλονιά: Ερευνούν αν η διπλή αυτοκτονία τουριστών ήταν σατανιστική τελετή

Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για σατανιστική τελετή, όσον αφορά στη διπλή αυτοκτονία Γερμανών τουριστών, στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, αφήνουν οι αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο νοικιασμένο κατάλυμα όπου βρέθηκε το ζευγάρι υπήρχαν σατανιστικά σύμβολα και κοσμήματα, καθώς και «πεντάλφα».

Οι σοροί των δύο τουριστών θα εξεταστούν στην Πάτρα για να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγλική Τζιόλα ο θάνατός τους φέρεται να οφείλεται σε ταυτόχρονη αυτοχειρία και δεν τίθεται θέμα εγκληματικής ενέργειας.

Από τις αστυνομικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι αυτή την ώρα, το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα.

Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα προέκυψαν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση τις βραδινές ώρες του Σαββάτου. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter