Κεντροαριστερά: Φώφη – Ανδρουλάκης μετράνε συμμάχους

Κεντροαριστερά: Φώφη – Ανδρουλάκης μετράνε συμμάχους

Μπορεί το αποτέλεσμα να το κρίνει κυρίως η συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής, ωστόσο, οι δύο «μονομάχοι», Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχίζουν τις επαφές τους με τους αποκλεισθέντες συνυποψηφίους τους του πρώτου γύρου και… μετράνε συμμάχους.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, που συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά, εξέδωσε κοινή ανακοίνωσή του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς φανερή την στήριξή του στην υποψηφιότητά της.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετρά ήδη δηλώσεις υποστήριξης πολλών στελεχών του Ποταμιού, με πιο πρόσφατη αυτή του συναδέλφου του στην Ευρωβουλή, Γιώργου Γραμματικάκη, ενώ ενδεικτική της πρόθεσης του Γιάννη Μανιάτη να τον στηρίξει ήταν η δήλωσή του περί ανάγκης «συμπόρευσης με τη Νέα Γενιά», για να «ξεφύγει από τη στασιμότητα» η παράταξη. Εξάλλου, όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Γιάννης Μανιάτης μιλούσε ανοιχτά περί «διπλής ανατροπής», υποστηρίζοντας ότι «η Φώφη Γεννηματά έδωσε ό,τι είχε να δώσει»…

Ο Γιώργος Καμίνης, που σκοπεύει να συνεχίσει στο νέο φορέα με τη δική του τάση, όπως έχει δηλώσει, δεν πήρε ανοιχτά θέση για το ποιον θα υποστηρίξει στο δεύτερο γύρο, ωστόσο, το επιτελείο Ανδρουλάκη προσδοκά στην στήριξη του Δημάρχου Αθηναίων, οι θέσεις του οποίου είναι πράγματι πιο κοντά σε αυτές του 38χρονου ευρωβουλευτή.

Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσουμε όλοι – και εμείς, και οι υποψήφιοι – μικρό καλάθι, γιατί ως γνωστόν οι επαφές και οι… υποσχέσεις μεταξύ επικρατούντων και αποκλεισθέντων παίζουν κι αυτές το ρόλο τους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter