Κεντροαριστερά χαμένη… στο διαδίκτυο!

Κεντροαριστερά χαμένη… στο διαδίκτυο!

Σαν να μην έφτανε το θέμα της ηλεκτρονικής ψήφου, με πρόσχημα την οποία βρήκαν ευκαιρία οι… ένας και δύο και τρεις και δέκα υποψήφιοι κεντροαριστεροί ηγέτες να μετρηθούν ποιος είναι πιο μοντέρνος και προοδευτικός, άρχισαν τα προβλήματα και για την ηλεκτρονική διασύνδεση των καλπών.

Δηλαδή, το σύστημα που είχε εφαρμόσει με… μεγάλη επιτυχία η ΝΔ – το οποίο καρποφόρησε με τη δεύτερη, καθότι η πρώτη είχε οδηγήσει στο γνωστό φιάσκο!

Ωστόσο, η Vodafone, η οποία είναι και η μόνη από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που έχει δείξει ενδιαφέρον για τις κεντροαριστερές διαδικασίες, αφού έχει την εμπειρία της δεύτερης και επιτυχημένης προσπάθειας της ΝΔ, ενημέρωσε την Επιτροπή Αλιβιζάτου ότι θέλει χρόνο, τόσο για να απαντήσει για τη διαδικτυακή ψήφο, όσο και για το αν θα προλάβει την ηλεκτρονική διασύνδεση των καλπών! Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, μάλιστα, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εταιρεία, ως προς το σκέλος της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των καλπών, αφού για τη ΝΔ είχε πολύ λιγότερο χρόνο στη διάθεσή της, όπως μας έλεγαν, αλλά πρόλαβε…

Ίσως την Πέμπτη, λοιπόν, μάθουμε αν θα… προκάνει τελικά η εταιρεία, μπας και ανακοινώσει κι αυτή η «έρημη» Επιτροπή Αλιβιζάτου κάποτε τις τελικές της αποφάσεις, που πάνε από αναβολή σε αναβολή! Προς το παρόν, πάντως, η… ψήφος σας προωθείται! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter