«Κεραυνοί» Πολάκη κατά Τσοχατζόπουλου: «Ανανδρεία είναι το να κλέβεις και να παίρνεις μίζες»

«Κεραυνοί» Πολάκη κατά Τσοχατζόπουλου: «Ανανδρεία είναι το να κλέβεις και να παίρνεις μίζες»

Σκληρή ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος του επιτέθηκε με αφορμή την αναβολή στη δίκη του, έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πολάκης, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook και απευθυνόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο, είπε ότι θα μπορούσε επίσης να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά δεν το κάνει, γιατί, όπως γράφει, «δεν καταδέχομαι να σου ζητήσω λεφτά που ξέρω ότι δεν σου ανήκουν».

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη αναφέρει:

«Προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο (καταδικασθέντα τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για οικονομικά εγκλήματα κατά του Ελληνικού Δημοσίου και έγκλειστο φυλακών):

Σχετικά με την αναβολή της αγωγής που “πέτυχα” χθες, σε ενημερώνω ότι αυτό δεν ήταν προσωπικό μου κατόρθωμα, αλλά άσκηση δικονομικού δικαιώματος που προβλέπεται για ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ αυτής της χώρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό κώλυμα να παρασταθεί σε πρωτοείσακτη αστική υπόθεση. Αυτό θα έπρεπε μάλλον να το γνωρίζεις καλά μετά από τις πολύχρονες δικαστικές εμπλοκές σου. Το δικό μου κώλυμα λοιπόν ήταν ότι έπρεπε να συμμετάσχω σε διυπουργική συςκεψη για να ρυθμίςουμε τη χρηματοδότηςη του ΕΟΠΠΥ το 2018 και τις παροχές του οργανιςμού σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους .Αν εσύ θεωρείς ότι το καθήκον ενός υπουργού να ορθοποδήσει το ρημαγμένο (απο την αφεντιά σας) αυτό κράτος είναι λιγότερο σημαντικό από την αγωγή αποζημίωσης της συζύγου σου, είναι απολύτως κατανοητό γιατί βρίσκεσαι εκεί που είσαι σήμερα.

Σχετικά με την αγωγή της συζύγου σου για να προασπίσει την “τιμή και την υπόληψη” της που δήθεν εγώ “τσαλαπάτησα”, είναι πράγματι διασκεδαστικό να σας βλέπω να καταφεύγετε για αποζημίωση (1 εκ. Ευρώ για μία ανάρτηση στο facebook ?!!!!) στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, την οποία υβρίζετε και απαξιώνετε με κάθε ευκαιρία επειδή τάχα σας έχει αδικήσει μέχρι σήμερα. Ελπίζω λοιπόν αυτή η αγωγή να αποτελεί έμπρακτη μεταστροφή σας σχετικά με τον ρόλο και την αποστολή των ελληνικών δικαστηρίων και όχι απλώς αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων πλουτισμού σας τώρα που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα.

Σχετικά με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς σου, περιττό να πω ότι θα μπορούσα να προσφύγω κι εγώ στη Δικαιοσύνη (ποινική και αστική) αξιώνοντας την τιμωρία σου και την χρηματική μου ικανοποίηση, αλλά δεν το έχω σκοπό. Πρώτον, γιατί ποια τιμωρία θα μπορούσε να συνετίσει κάποιον που εκτίει ήδη πολυετή ποινή κάθειρξης και παραμένει ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και δεύτερον και κυριότερο, γιατί δεν καταδέχομαι να σου ζητήσω λεφτά που ξέρω ότι δεν σου ανήκουν!!

Τέλος, σχετικά με το ποιες συμπεριφορές “υπονομεύουν την Δημοκρατία”, μάθε -έστω και τώρα- ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που λένε την αλήθεια, αλλά από αυτούς που προδίδουν την εμπιστοσύνη του λαού που τους εξέλεξε στα ύψιστα αξιώματα χάριν της προσωπικής και οικογενειακής τους ευμάρειας και ευημερίας.

Λίγη αιδώς δεν βλάπτει…. έστω και τώρα….

ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2002240190019452&id=100007004708966&pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter