Κικίλιας: Η κυβέρνηση έχει buisness-plan την πολιτική απάτη

Κικίλιας: Η κυβέρνηση έχει buisness-plan την πολιτική απάτη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι στη Θεσσαλονίκη «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει μία κακοστημένη παράσταση, η οποία πλέον δεν κόβει εισιτήρια».

Επ’ αυτού σημείωσε ότι τα έσοδα από τους φόρους είναι λιγότερα από 600 εκατ. ευρώ και ενώ οι πολίτες έχουν υποστεί, όπως είπε, φορολογική λαίλαπα, υπάρχει υστέρηση εσόδων.

«Ενώ το κράτος υπεροφορολογεί τους πάντες, δεν επιστρέφει αυτά τα οποία πρέπει. Ο αρμόδιος υπουργός έρχεται και λέει ότι από τη κύρια πηγή χρηματοδότησης για να αναπτυχθεί η χώρα, που είναι το πακέτο Γιούνκερ, δεν έχουν μπορέσει να απορροφήσουν παρά ελάχιστα. Γιατί η κυβέρνηση έχει κάνει μπίζνες πλαν την πολιτική απάτη! Αυτό είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που πάνε να στήσουν τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σόου για να κρύψουν την αποτυχία τους», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φορολογεί άγρια τους πάντες, με ταξικό πρόσημο.

Όπως τόνισε, χαίρεται να πηγαίνει καλά ο τουρισμός, αλλά παράλληλα αναρωτήθηκε: «Όμως, δεν είναι αμαρτία σε αυτήν τη χώρα που έχει τις προοπτικές να πάει πολύ καλύτερα αυτή η ανίκανη κυβέρνηση να κρατάει πίσω τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επισήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στη Θεσσαλονίκη 15 ημέρες νωρίτερα και άκουσε τα επιμελητήρια, τους κοινωνικούς φορείς, ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς ανθρώπους της ελεύθερης οικονομίας, ενώ σήμερα θα ακούσει νέα παιδιά που μπήκαν στο πανεπιστήμιο.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει οριζόντια σε όλη την κοινωνία. Εμείς δεν μιλάμε για 30 χρόνια πριν και για δήθεν εμφυλιοπολεμικές μάχες. Στη Νέα Δημοκρατία μιλάμε με ρεαλισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε πέρυσι γιατί εξαγγέλλει ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ 30% και όχι 40, 50 ή 60% απάντησε: “Τα έβαλα κάτω και τόσο μπορούν να μειωθούν οι δαπάνες από αυτόν τον φόρο. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών ο λαός θα δώσει την απάντηση του”», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας, υπογραμμίζοντας πως στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα και δεν θα δώσει ψεύτικες ελπίδες.

Τέλος, ανέφερε ότι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας δεν έγιναν ποτέ και προστατεύθηκαν με τον νόμο Κατσέλη, ενώ τώρα γίνονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter