Κικίλιας: Με… μικροκομματικές αιχμές, θετική η έξοδος στις αγορές

Κικίλιας: Με… μικροκομματικές αιχμές, θετική η έξοδος στις αγορές

«Θετικό βήμα» χαρακτήρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , Β. Κικίλιας την έξοδο στις αγορές, πλην όμως άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για μικροκομματική εκμετάλλευση του θέματος.

Ψηλά και σκληρά στην ατζέντα της πολιτικής αντιπαράθεσης κράτησε η ΝΔ το θέμα της Δικαιοσύνης καθώς ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του «στοχεύουν να απομειώσουν την αξιοπιστία του θεσμού, υπονομεύοντάς τον», ενώ δεν απέφυγε να αποδώσει στην κυβέρνηση προθέσεις κοινωνικού διχασμού.

Απευθύνοντας προσκλητήριο δημιουργίας πολιτικού και κοινωνικού μετώπου κατά της κυβέρνησης, σημείωσε: «Δε θα επιτρέψουμε σε αυτούς που χύνουν δηλητήριο διχασμού στην ελληνική κοινωνία, να διασαλέψουν την δημοκρατική τάξη και την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας». «Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, όλα τα δημοκρατικά κόμματα, να ενωθούν και να αντισταθούν, απέναντι σε όσους περιφρονούν το Σύνταγμα και υπονομεύουν την δημοκρατική ομαλότητα», είχε τονίσει νωρίτερα.

Ειδικά για την επάνοδο στις αγορές ο κ. Κικίλιας παρατήρησε ότι «σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποτελέσει βήμα μιας δομημένης στρατηγικής, πρέπει να γίνει με ασφάλεια και διαχρονική συνέχεια και να μην είναι μία ευκαιριακή κίνηση για λόγους επικοινωνιακούς και κομματικούς». Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με το βήμα αυτό απλώς γυρίζει τη χώρα στις οικονομικές συνθήκες του 2014.

«Για να το πούμε σχηματικά, ήμασταν στον πρώτο όροφο, μας πήγαν στο υπόγειο και τώρα αγωνιζόμαστε να βρεθούμε στο ισόγειο», υποστήριξε.

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «οι αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη και του κ. Λαφαζάνη, κορυφαίων Υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα το 2015, σε συνδυασμό με τη δήλωση του κ. Καμμένου, έρχονται να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ της αποσταθεροποίησης της χώρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter