Κικίλιας: Τσακαλώτος-Χουλιαράκης να ενημερώσουν τη Βουλή – Δεν ψηφίζει τίποτα η ΝΔ

Κικίλιας: Τσακαλώτος-Χουλιαράκης να ενημερώσουν τη Βουλή – Δεν ψηφίζει τίποτα η ΝΔ

Το κόμμα θα ζητήσει τη σύγκληση της επιτροπής οικονομικών της βουλής για να ενημερώσουν οι κύριοι Τσακαλώτος και Χουλιαράκης για τα πεπραγμένα στις Βρυξέλλες όπως προανήγγειλε χθες ο εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.

Ταυτόχρονα υπεραμύνθηκε της τακτικής της ηγεσίας του κόμματος να προβάλει επιτακτικά το αίτημα των εκλογών καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, το οποίο ωστόσο διακριτικά απέσυρε από το τραπέζι.

Ο κ. Κίκιλιας υποστήριξε ότι εάν το αίτημα για εκλογές είχε γίνει αποδεκτό πέρσι τον Μάρτιο θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα. Ερωτηθείς ωστόσο εάν παραμένει στο τραπέζι το αίτημα για πρόωρες εκλογές, αρκέστηκε να απαντήσει ότι “αίτημα για εκλογές δεν συνδέθηκε με την αξιολόγηση αλλά με τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν”.

Απαντώντας σε ερώτημα για το αν η ΝΔ επιχειρήσει να επαναδιαπραγματευθεί τα μέτρα σε περίπτωση  που γίνει κυβέρνηση, ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι: Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει το καλύτερο δυνατό στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα.

Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για ψέμματα και προπαγάνδα και για πυροτεχνήματα που έσβησαν και επισφράγισε την πρόθεση της ΝΔ να μην ψηφίσει κανένα μέτρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter