Κικίλιας: Τζάμπα μάγκας ο Τσίπρας – Αυτός και οι υπουργοί του δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν

Κικίλιας: Τζάμπα μάγκας ο Τσίπρας – Αυτός και οι υπουργοί του δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν

«Οι Έλληνες έχουν καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που έφερε ο κ. Τσίπρας στη χώρα» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος έχουν υποθηκεύσει τη χώρα μέχρι το 2021 τουλάχιστον.

 Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια» λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας έβαλε θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας.

«Έκοψε τρεις συντάξεις από τους συνταξιούχους και έχει υπερφορολογήσει τους πάντες και έκοψε και ένα μισθό λόγω της μείωσης του αφορολόγητου από τους μισθωτούς» είπε προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας με αυτή την τζάμπα μαγκιά δεν έχει μάθει να ακούει αξιοπρεπώς και με επιχειρήματα για την καταστροφή που έχει φέρει στη χώρα. Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του δεν μπορούν να πάνε πουθενά και να κυκλοφορήσουν. Ας πάνε στους δημοσίους υπαλλήλους που τους κόβουν μισθούς, στους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που φορολογούν και σε άλλες κοινωνικές ομάδες» είπε ο κ. Κικίλιας τονίζοντας πως τη ΝΔ δεν την αντιπροσωπεύει η πολιτική της υπερφορολόγησης.

«Δυστυχώς η κοινωνία πληρώνει το μάρμαρο. Ένα χρόνο τώρα ο Κ. Μητσοτάκης λέει για εκλογές για να σωθεί η χώρα. Βεβαίως και θα διεκδικήσουμε άλλους στόχους με ένα άλλο μείγμα πολιτικής όταν γίνουμε κυβέρνηση. Αυτό το μείγμα της υπερφορολόγησης δεν μας αντιπροσωπεύει και είναι ξένο σε εμάς. Η ΝΔ πάση θυσία θα μειώσει τη φορολογία. Θα διεκδικήσει και θα πετύχει μικρότερα πλεονάσματα, αφού φέρει ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Είναι δικό μας δικαίωμα και υποχρέωση να βρούμε άλλη λύση» είπε κατηγορώντας την κυβέρνηση πως αναγκάσθηκε να πάρει τα νέα μέτρα λόγω της αναξιοπιστίας και της καθυστέρησης. Όπως είπε ο κ. Τσίπρας δεν έχει υλοποιήσει καμία μεταρρύθμιση εδώ και δυο χρόνια ενώ τον κατηγόρησε πως είναι «υπέρ των λίγων και των συμφερόντων γιατί τα έχουν βρει με όλους και ενάντια στον ελληνικό λαό».

Π{ηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter