Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κίνα: Εννέα νέα αεροδρόμια το 2017 στην περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ

Μέσα στο 2017 εννέα νέα αεροδρόμια θα κατασκευαστούν στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ στα βορειοδυτικά της Κίνας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

«Τα δύο νέα αεροδρόμια στις περιοχές Σάτσε και Ρουοκιάνγκ θα ολοκληρωθούν και θα τεθούν σε λειτουργία, ενώ τα αεροδρόμια στις πόλεις Κόρλα και Χοτάν θα τεθούν σε υπηρεσία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης,» δήλωσε ο Ζανγκ Τσανλίν, διευθυντής της τοπικής επιτροπής για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη.

Παράλληλα, τόνισε ότι τα έργα επέκτασης ή η κατασκευή των άλλων πέντε αεροδρομίων στην αναφερόμενη αυτόνομη περιοχή, θα αρχίσουν μέσα στο 2017. Επίσης, διεξάγονται προπαρασκευαστικές εργασίες για άλλα επτά νέα αεροδρόμια.

Η Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ, έχει σήμερα 18 αεροδρόμια, τα περισσότερα από κάθε άλλη κινεζική επαρχία.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.