Κίνημα Αλλαγής: Από… πολλά χωριά χωριάτες!

Κίνημα Αλλαγής: Από… πολλά χωριά χωριάτες!

Δεν προλάβαμε να το… χαρούμε και άρχισαν οι κόντρες. Και καλά οι κόντρες, εδώ πλέον φτάσαμε και στις απειλές! Ο λόγος για το Κίνημα Αλλαγής, τον «πολυπόθητο» φορέα που θα ένωνε την κατακερματισμένη Κεντροαριστερά και κοντεύει να πετύχει τη διάσπαση του… ατόμου!

Από την άλλη, εδώ που τα… γράφουμε, παίρνει πρωτοβουλίες ο Θεοδωράκης, το κάνει για το καλό της πατρίδας. Παίρνει πρωτοβουλίες ο Παπανδρέου, το κάνει ως οφείλει, αφού είναι πρώην πρωθυπουργός, επίσης για το καλό της πατρίδας. Πήγε να πάρει και η ηγέτης μια πρωτοβουλία και της την έβγαλαν από τη μύτη! Με το που ζήτησε η Φώφη Γεννηματά εκλογές εδώ και τώρα, με λίγα λόγια, αιφνιδιάζοντας τους πάντες – μέχρι και τους δικούς της – έπεσαν όλοι να τη φάνε! Δεν θα είναι καλό για την οικονομία, είπε ο Σταύρος, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι είδαν με καλό μάτι το αίτημα.

Α, να μην ξεχάσουμε και τον Ραγκούση που κάθε τρεις και λίγο, πιστός στη γραμμή Παπανδρέου «ο μόνος εχθρός είναι η Δεξιά», όλο και κάνει κυκλωτικές κινήσεις γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και καλεί και στελέχη της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις του, από πάνω! Και καλά, εκείνος τα καλεί, αλλά και τα στελέχη πάνε – όχι δεν λένε!

Είδε και απόειδε η ηγέτης και άρχισε τα ξεκαθαρίσματα. «

Ως εδώ» μήνυσε στον Σταύρο, πάρε τις προσωπικές σου στρατηγικές και… περιπάτει! Θα αφήσουμε πίσω όσους αναζητούν την επόμενη εκλογική ή κυβερνητική στέγη, σφύριξε και στον Γιάννη – πιθανώς και… αλλού. «Δεν δέχομαι εντολές από κανέναν», απάντησε ο Σταύρος! Ο Γιάννης… το σκέφτεται ακόμα…

Το είπαμε, σύντροφοι, από την αρχή: όπου λαλούν πολλοί κοκόροι… Όχι τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά έτσι όπως το πάτε, εκείνος που θα γελάσει τελευταίος θα είναι ο… Τσίπρας!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter