«Κλείδωσε» ο επιθετικός για Παναθηναϊκό

«Κλείδωσε» ο επιθετικός για Παναθηναϊκό

Έτοιμη να μπει είναι η τελευταία πινελιά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο «εκλεκτός» του Γιώργου Δώνη για την θέση του σέντερ φορ «κλείδωσε» και εντός της εβδομάδας αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο τεχνικός των «πρασίνων» σε συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα έχουν εξετάσει πάρα πολλές περιπτώσεις ξένων επιθετικών κι από τα όσα έγιναν γνωστά ένας εξ αυτών θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του τριφυλλιού» στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Ιταλός επιθετικός, Φεντερίκο Μακέντα, θεωρείται ως ο επικρατέστερος για να ντυθεί στα πράσινα, καθώς η περίπτωση του Ισλανδού Σίγκθορσον δεν προχώρησε (ο παίκτης δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος από τη Ναντ). Ο 27χρονος Μακέντα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού κι εδώ κι αρκετές ημέρες περιμένει την ειδοποίηση για να βρεθεί στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό φαντάζει ως ο επικρατέστερος, εκτός κι αν οι Δώνης-Νταμπίζας έχουν καταλήξει σε κάποιον άλλο, του οποίου το όνομα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter