«Κλείδωσε» το ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου

«Κλείδωσε» το ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου

Ραντεβού που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλείστηκε για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με σημερινή του γραπτή δήλωση ο τελευταίος γνωστοποίησε επίσημα τις προθέσεις του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό κι όπως όλα δείχνουν σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν το πλάνο που έχει στο μυαλό του με το PAO Foundation θα προχωρήσει ή όχι.

Στη συνάντηση που κλείστηκε οι δύο άνδρες θα ξεκαθαρίσουν μία και καλή τις προθέσεις τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που έχουν ήδη κάνει μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες, αλλά μέχρι την υλοποίηση του σχεδίου υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να «φιξαριστούν».

Στη δήλωσή του, άλλωστε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ξεκαθάρισε ότι για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει η ΠΑΕ να «καθαρίσει» από τα χρέη που υπάρχουν. Η καλή διάθεση που έχουν οι δύο άνδρες για να επιτευχθεί οριστική συμφωνία είναι δεδομένη, αλλά έως ότου «πέσουν οι υπογραφές» τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter