Κλείνει η αυλαία της 1ης Έκθεσης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ – Athens Expo ’17, με μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή

Κλείνει η αυλαία της 1ης Έκθεσης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ – Athens Expo ’17, με μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σάς προσκαλεί στην τελευταία μέρα της τριήμερης έκθεσης για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, ΚΑΛΟ – Athens Expo ’17.

Από τις 18:00 μέχρι και τις 23:00, φορείς της κοινωνικής οικονομίας θα δημιουργήσουν μια μεγάλη γιορτή στους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διεξάγοντας συμμετοχικά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δράσεις μέσα από τις οποίες θα εξερευνήσουμε τους ρυθμούς και τις μουσικές του κόσμου.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες 150 κοινωνικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών εργαζομένων από όλη την Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Η αυλαία της ΚΑΛΟ – Athens Expo ’17 θα κλείσει με συναυλία από τους Δρυΐδες.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Πληροφορίες

ΚΑΛΟ – ATHENS EXPO ’17

1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

1-3 Νοεμβρίου | Ώρες έκθεσης: 11:00 – 23:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι

expo.foreis-kalo.gr | FB event

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter