Κλείνουν και πάλι την εθνική οδό οι αγρότες Αιγιάλειας, Λάρισας και Αιτωλοακαρνανίας

Κλείνουν και πάλι την εθνική οδό οι αγρότες Αιγιάλειας, Λάρισας και Αιτωλοακαρνανίας

Με τρίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, από τις 18:30 έως τις 21:30 συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιγιάλειας.

Επίσης, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα αποκλείσουν από τις 19:00 έως και τις 21:00 την εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα, αγρότες της δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι έχουν ήδη παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, θα πραγματοποιήσουν συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν για τις μορφές των κινητοποιήσεών τους.

Στην Ηλεία, όπου οι αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λατίφι, αναμένεται να πάρουν το απόγευμα αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις.

Ακόμη, το ίδιο αναμένεται να πράξουν σήμερα και οι αγρότες από την ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών και της Βάρδας.

Και στα Τέμπη

Τρακτέρ και αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας απέκλεισαν μετά τις 14:00 και για δύο ώρες τα Τέμπη, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης. Λίγο μετά τις 13:00 τα τρακτέρ ξεκίνησαν από τη Νίκαια της Λάρισας, συνοδεία αυτοκινητοπομπής.

Οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο υλοποιούν τις αποφάσεις της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων με τη σημερινή κινητοποίηση να βρίσκεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους.

Οι αγρότες αναπτύσσουν νέα μπλόκα, ενώ πρόθεσή τους είναι να συντονίσουν καλύτερα τις κινήσεις τους όπως λένε, καλώντας στη δημιουργία ενός κοινού μετώπου με τη συμμετοχή όλων των μπλόκων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter