Κλειστά και πλημμυρισμένα τα σχολεία στη Δυτική Αττική (Photos)

Κλειστά και πλημμυρισμένα τα σχολεία στη Δυτική Αττική (Photos)

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στις πληγείσες περιοχές στη Δυτική Αττική με απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Η εικόνα στην περιοχή παραμένει δραματική με τους δρόμους και τις αυλές των σπιτιών γεμάτους νερά, παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Και ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού των αγνοουμένων, σημειώνεται πως για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων επιλήφθηκαν οι δήμοι Μεγαρέων και Μάνδρας, ο δεύτερος δε με τρόφιμα και νερά που προμηθεύτηκε από την Περιφέρεια Αττικής .

Παράλληλα η Τοπική Αυτοδιοίκηση φρόντισε και για την διανυκτέρευση των πληγέντων που αδυνατούσαν να κοιμηθούν στο σπίτι τους .

Την ίδια ώρα πάντως το υπουργείο Παιδείας κάλεσε τους διευθυντές των σχολείων της χώρας να μεριμνήσουν, ώστε η ελληνική σημαία να παραμείνει μεσίστια.





Κλειστά σχολεία και στη Λάρισα

Κλειστές θα παραμείνουν ορισμένες σχολικές μονάδες στο νομό Λάρισας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Σήμερα, δεν λειτούργησε το δημοτικό σχολείο στο Βλαχογιάννι της Ελασσόνας, για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των μαθητών.

Επίσης σήμερα, λόγω ροής νερού μέσα στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, σταμάτησαν τα μαθήματα.

Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν αύριο και τα δημοτικά σχολεία στη Μελιβοία και στο Στόμιο, του Δήμου Αγιάς, καθώς και τα νηπιαγωγεία σε Στόμιο, Αγιόκαμπο, Μελιβοία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter